Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Preberite več o piškotih.

Turistična tržnica v Ljutomeru

Pridite na Glavni trg v Ljutomer po lokalne dobrote, druženje z domačini in prijatelji in uživajte sobotno dopolne v družbi lokalnih pridelovalcev hrane, pijače in izdelkov.

Vsako soboto od 9.00 ure naprej

Naprej

Turistična tržnica v Ljutomeru

Srce Prlekije, Ljutomer se lahko pohvali z atraktivno ponudbo, ki popestri sobotne dopoldneve, tako domačinom, kot turistom. Vsak teden na prenovljenem Glavnem trgu v centru mesta zaživi Turistična tržnica.

Turistični delavci Lokalne turistične organizacije Prlekija Ljutomer, ki so med drugim zadolženi tudi za  organizacijo prireditev,  poskušajo z novimi vsebinami privabiti na trg domačine in obiskovalce Ljutomera.

Na Turistični tržnici se predstavljajo številni prleški ponudniki, ki ponujajo  kvasenice, domači kruh,  buteljčna vina, naravne domače sokove, bučno olje, med, domača jajca, zelenjavo, pletene košare, pletenine in drugo. Nikakor pa ne sme manjkati niti Prleška tünka s slastnim mesom  in zaseko. Torej vljudno vabljeni, da s praznimi želodčki obiščete Glavni trg in zadovoljno odkrivate dobrote prleške kuhinje!

 

 

Nazaj